Binnenafwerking

Hoge kwaliteit binnenafwerking

Wilt u nieuwe binnenafwerking laten plaatsen van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Frame Fixed! Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies welke binnenafwerking het meest geschikt is voor uw ramen. Wilt u meer weten over onze producten en service? Lees dan verder, of neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Wij gaan graag aan de slag met binnenafwerking voor uw woning of bedrijfspand.

Stijlvolle afwerking van uw ramen

Wanneer u nieuwe kozijnen laat plaatsen, mag u de binnenafwerking zeker niet vergeten. Dit is namelijk heel belangrijk. Wanneer die niet goed geplaatst is, kunnen er kieren en naden in voorkomen. Dat ziet er slordig uit, en het zorgt er bovendien voor dat u onnodig warmte verliest in uw woning. Gelukkig kunt u op Frame Fixed rekenen op een stijlvolle binnenafwerking. Wij hebben binnenafwerking in diverse stijlen en modellen, zodat er altijd iets tussen zit dat perfect bij het interieur van uw woning of bedrijfspand past. Bovendien plaatsen onze gespecialiseerde monteurs de afwerking heel nauwkeurig zodat er geen warmte verloren gaat en uw binnenafwerking er netjes uitziet. We vertellen graag wat meer over de verschillende afwerkingssoorten waarvoor u bij Frame Fixed terecht kunt.

Vrijblijvend meer informatie?

Milinboard Steenlook vensterbank

De Milinboard Steenlook vensterbank is gemaakt van kunststof, maar is bijna niet van echt natuursteen te onderscheiden. Deze vensterbanken zijn bijzonder duurzaam, krasvast en stevig. Dat komt door de oersterke melamine-toplaag.

Kenmerken:
Gemakkelijk te verwerken
Krasvast
Onderhoudsvriendelijk
UV-bestendig
Waterafstotend

Milinboard kunststof vensterbank Type B

De Milinboard kunststof vensterbank Type B is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Door het fraaie design, in combinatie met een sterke kunststof toplaag, is de Milinboard kunststof vensterbank Type B vocht- en uv-bestendig.

Kenmerken:
Eenvoudige montage
Geen schilderwerk
Recyclebaar
Onderhoudsarm
Spitse ronde neus

UV-bestendig
Waterafstotend
Gemakkelijk te verwerken

Milin afwerkprofielen en plinten

Het assortiment Milin afwerkprofielen en plinten biedt volop keuze. De plinten en profielen zijn UV-bestendig en leverbaar in verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen. Andere structuurfolie kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Kenmerken:

Gemakkelijk te verwerken
Lange lengtes
Onderhoudsarm
UV-bestendig

Kozijnen afwerking dagkant

Met het uitgebreide Milin assortiment dagkantafwerkingen voor kunststof kozijnen, kunt u dagkanten netjes af laten werken. Dit product is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten dagkantprofielen. U kunt kiezen uit meerdere kleuren, structuur-foliƫn en materialen zoals volschuim.

Kenmerken:

Gemakkelijk te verwerken
Lange lengtes
Natuurlijke uitstraling
Onderhoudsarm
UV-bestendig

Vertrouw op de service van Frame Fixed

Wanneer u binnenafwerking door Frame Fixed laat plaatsen, kunt u altijd rekenen op excellente service. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen. Het bedrijf zelf is vrij jong, maar onze werknemers gaan al 30 jaar lang aan de slag met renovatie en restauratie bouw, timmerwerken en het plaatsen, repareren en onderhouden van kozijnen en binnenafwerking. Op al onze producten en onze service krijgt u 10 jaar garantie. U wordt begeleidt door een van onze specialisten, die u bovendien voorziet van vakkundig en vrijblijvend advies.

Vrijblijvende offerte voor binnenafwerking

Wilt u nieuwe binnenafwerking laten plaatsen? Neem dan contact op, en ontvang een vrijblijvende offerte. U kunt hier op de site een bericht achterlaten via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0180-843158, of een mail sturen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat graag bij u aan de slag met het plaatsen van topkwaliteit binnenafwerking.


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.