Schuifpuien

Kunststof schuifpuien van Frame Fixed

Schuifpuien zijn de perfecte oplossing wanneer u een ruimtelijk doorgang tussen binnen en buiten wilt creëren, zonder het gebruik van traditionele delen. Het is een ideale oplossing voor schuifdeuren, terrasdeuren of balkonramen. Grote glazen constructies van schuifdeuren zorgen voor een perfecte verlichting van de ruimte, vergroten het oppervlakte optisch en zorgen voor een perfecte combinatie van het interieur met de tuin of het terras. Bovendien maken de moderne ontwerpen ze tot een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp.

Breed scala aan schuifsystemen

We hebben een breed scala aan schuifsystemen van PVC, aluminium en hout, die ruime mogelijkheden bieden om zelfs de meest complexe constructies te creëren. Onze oplossingen maken het mogelijk om de vleugel te verplaatsen en te kantelen of accordeonsystemen te creëren. We raden een aantal toevoegingen aan die uw schuiframen extra eigenschappen geven en hun bediening uiterst eenvoudig en gemakkelijk maken.

Alle voordelen op een rij

  • Persoonlijke begeleiding en comedicatie.
  • Komen bij u langs voor vrijblijvende advies.
  • Wij verzorgen alles van A tot Z.
  • Goede service.
Schuifpuien

Schuifpuien die door ons zijn gerealiseerd:

Meer informatie over onze schuifpuien

Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor het plaatsen van schuifpuien, openslaande deuren en andere soort deuren. Wij leveren en plaatsen kunststof schuifpuien onder andere in Barendrecht, Capelle aan den IJssel Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse en omstreken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over onze schuifpuien.


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.