Boeiboord bekleding

Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring

Is de boeiboord bekleding van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Of wilt u het weer netjes laten repareren? Bij Frame Fixed bieden we allerlei mogelijkheden om uw boeiboorden te vervangen, of ze er weer als nieuw uit te laten zien.

Onze specialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring met boeiboord bekleding en gevelbekleding, en weten precies hoe ze deze klus voor uw pand het beste aan kunnen pakken. Wilt u meer weten over onze producten of service? Lees dan verder of neem meteen contact op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

VinyPlus dak

Wat is boeiboord bekleding?

Het boeiboord, soms ook wel de boeiplank, boeiing of de boeistrook genoemd, is de afwerking van een dakgoot, of een dakrand wanneer u een plat dak heeft. In de meeste gevallen is het boeiboord een houten plank of een plaat van kunststof. De kunststof plaat kan glad zijn, een houtnerf hebben of voorzien worden van een sierrand. Er zijn veel verschillende soorten, modellen en merken boeiboorden. Dat betekent dat voor elke woning wel een mooi passende stijl te vinden is. Wij adviseren u graag over welk model het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand.

Vrijblijvend meer informatie?

Boeiboord bekleding vervangen of repareren

Het boeiboord van uw woning of bedrijfspand is bedoeld ter bescherming. Het zorgt ervoor dat wind en regen geen schade aan kunnen brengen aan het pand. Dat betekent echter wel dat het flink wat te verduren krijgt. Daarom moet de boeiboord bekleding zo nu en dan gerepareerd, of zelfs vervangen worden. Hout heeft meer onderhoud nodig dan kunststof. Hierbij is een sopje zo nu en dan nodig, maar meer niet. Het hoeft niet geverfd te worden, wat betekent dat afbladderende verf en verkleuring dus ook niet voorkomen. Ten slotte is het beter bestand tegen schimmels en andere vormen van rot.

Service van hoge kwaliteit

Wanneer u nieuwe boeiboord bekleding door ons laat plaatsen, of het laat repareren, kunt u altijd rekenen op uitstekende service. Ons bedrijf is vrij jong, maar onze medewerkers gaan wel al meer dan 30 jaar aan de slag met onder andere renovatie en restauratie bouw, timmerwerken en het plaatsen, repareren en onderhouden van kozijnen en boeiboorden. Hierbij gebruiken we altijd materialen van merken van hoge kwaliteit. Wanneer wij aan uw boeiboord bekleding werken, krijgt u altijd 10 jaar garantie op het resultaat. U wordt persoonlijk (en natuurlijk vrijblijvend) begeleidt door de specialist, op wie u ook kunt rekenen voor vakkundig advies.

Vrijblijvende offerte voor boeiboord bekleding

Wanneer u nieuwe boeiboord bekleding wilt laten plaatsen, bent u bij ons dus aan het juiste adres! Wanneer u contact opneemt voorzien we u graag van een vrijblijvende offerte. Laat hier op de site een berichtje achter via het contactformulier, en we komen snel bij u terug. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0180-843158 of door te mailen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat graag aan de slag met het vervangen of repareren van de boeiboord bekleding van uw pand!


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.