Houten kozijnen

Frame Fixed: expert in kozijnen

Wilt u houten kozijnen laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u terecht bij de specialisten van Frame Fixed. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen, repareren en onderhouden van onder andere houten kozijnen. De kozijnen verzorgen zij van a tot z. Bent u benieuwd naar onze producten, of wilt u meer weten over de service die we leveren? Lees dan verder of neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Houten kozijnen uitgelicht

Wanneer u overweegt om houten kozijnen te nemen, doet u dat waarschijnlijk omdat u al kozijnen van hout heeft. Voor compleet nieuwe kozijnen wordt kunststof namelijk vaak als de standaard gezien. Kunststof is echter niet voor iedere situatie de juiste keus. Het grootste voordeel is namelijk dat die minder onderhoud nodig hebben dan houten kozijnen, maar met hout profiteert u nog van veel andere voordelen.

Hout was vroeger de standaard optie. Het materiaal wordt daarom ook nu nog veel gekozen om de rustieke eigenschappen van een oud pand te behouden. Ook is er veel vraag naar hout voor monumentale panden, waar kunststof vaak geen optie is.

Het is natuurlijk wel mogelijk om kozijnen van kunststof te laten plaatsen met een hout tint, maar dat geeft zeker niet hetzelfde gevoel als een echte houten kozijn.

Houten kozijnen

Vrijblijvend meer informatie?

De voordelen van houten kozijnen

Wanneer u kiest voor houten kozijnen voor uw pand, profiteert u van een flink aantal voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Ze geven uw woning of bedrijfspand een mooie authentieke uitstraling
  • Ze worden met de hand gefabriceerd, wat betekent dat ze helemaal op maat gemaakt worden voor uw woning of bedrijfspand
  • Het materiaal heeft een lange levensduur als het goed onderhouden wordt. Kozijnen van hardhout kunnen bijvoorbeeld wel 75 jaar lang meegaan
  • Is het tijd voor een nieuw kleurtje? Dat geen probleem, want ze kunnen eenvoudig overgeschilderd worden
  • Een standaard houten kozijn voldoet aan alle eisen voor brandwerendheid en veiligheid, mede doordat het een laag warmtegeleidend vermogen heeft, en de verkoling van het oppervlak de brand vertraagt

Uitstekende service van Frame Fixed

Laat uw houten kozijnen installeren door Frame Fixed, en profiteer van onze excellente service. Hoewel we een jong bedrijf zijn, hebben onze medewerkers al meer dan 30 jaar ervaring in renovatie- en restauratiewerkzaamheden, timmerwerken en het plaatsen, repareren en onderhouden van (houten) kozijnen. Ook maken we bij elk project gebruik van de beste materialen, en geven we standaard 10 jaar garantie op al onze producten en werkzaamheden. U wordt tijdens het hele proces begeleid door een van onze specialisten, die u ook vrijblijvend advies geeft over het plaatsen van houten kozijnen voor uw woning of bedrijfspand. Wij plaatsen onze houten kozijnen voornamelijk in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse en omstreken.

Laat houten kozijnen plaatsen door Frame Fixed

Neem contact met ons op wanneer u houten kozijnen wilt laten plaatsen! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0180-843158 of door een mail te sturen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat graag aan de slag met het plaatsen van houten kozijnen voor uw woning of bedrijfspand.


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.