Dakkapellen

Een dakkapel naar uw wens

Dakkapellen zijn een fantastische keuze voor het uitbreiden van de ruimte binnen een woning. Ook voor het doorlaten van meer licht is een dakkapel een goede keuze. Bij Frame Fixed bieden we dakkapellen en dakramen aan die compleet naar uw wens zijn. Lees meer over onze diensten, of neem contact op om de mogelijkheden van een dakkapel voor uw woning met onze specialist te bespreken.

Wanneer u kiest voor de service van Frame Fixed, profiteert u van een aantal voordelen, waaronder:

Alle voordelen op een rij

  • Persoonlijke begeleiding en communicatie
  • Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend advies
  • We verzorgen alles tot in de puntjes, van a tot z
  • Natuurlijk kunt u bij ons rekenen op een goede, klantvriendelijke service
dakkapel

Vrijblijvend meer informatie?

Uw dakkapel renoveren

Heeft u al een dakkapel op uw huis, maar bent u er niet tevreden over? Bij Frame Fixed bent u aan het juiste adres om uw dakkapel weer in topconditie te krijgen! Het renoveren van een dakkapel of opbouw is vaak goedkoper dan het plaatsen van een compleet nieuwe kapel, omdat de huidige constructie gehandhaafd blijft. Tijdens een renovatie kunnen wij het oude kozijn vervangen voor een nieuw kozijn om zo de isolatiewaarden te verhogen, zonder dat daar extreem hoge kosten aan verbonden zijn. Wij voeren dakkapel renovaties uit in Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse en omstreken.

Vervangen van een bestaande dakkapel

Heeft u een dakkapel op uw huis staan, maar is die structureel niet (meer) in order? Of is er iets niet helemaal naar wens? Frame Fixed kan dit voor u oplossen.

Een compleet nieuwe dakkapel

Wilt u graag meer ruimte en/of meer lichtinval in huis? Dan is een dakkapel de perfecte keuze voor u! Bij Frame Fixed hebben we de kennis om u te voorzien van een mooie nieuwe dakkapel. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Frame Fixed
Frame Fixed
Dakkapel


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.