Rolluiken

Rolluiken: zonwering, inbraakpreventie en isolatie

Rolluiken zorgen in de zomer voor een lagere binnentemperatuur in uw woning. Naast zonwering bieden rolluiken ook bescherming tegen inbraak en geluid. In de winter bieden rolluiken isolatie tegen kou. Rolluiken zijn dus veel meer dan alleen zonwering. Frame Fixed heeft twee soorten rolluiken: standaard- en plus rolluik. Bekijk in het onderstaande overzicht de verschillen!

Rolluiken woning

Over het product

De geleiders van Frame Fixed bevatten borstels in plaats van rubbers. Hierdoor lopen de lamellen bijna geluidloos door de geleiders heen. Ook zijn de borstels in de geleiders slijtvast, onderhoudsvriendelijk en kunnen deze niet vastvriezen aan de lamellen. De rolluiken kunnen zowel handmatig als elektrisch met wandschakelaar, handzender en de app worden bestuurd. In ons assortiment vindt u ook rolluiken op zonne energie. Ook onze kleine rolluikkast is bijzonder. Door dat onze rolluikkast een diameter heeft tussen de 137 en 205 mm past deze ook bij weinig ruimte tussen de dakgoot en het raam.

Voordelen

  • Geluiddempend
  • Bestand tegen alle weertypen
  • Goedkoper dan screens
  • Inbraakvertragend
  • Houdt ‘s zomers warmte tegen
  • Verduisterend
  • Houdt ‘s winters kou tegen

Vrijblijvende offerte voor rolluiken?

Extra opties voor rolluiken

De rolluiken kunnen uitgebreid worden met anti-klankband en Somfy motoren met obstakeldetectie. Regendruppels en hagelstenen kunnen voor een hinderlijk, tikkend geluid zorgen.

Door het toepassen van anti-klankband wordt dit hinderlijke geluid grotendeels gereduceerd. De obstakeldetectie zorgt ervoor dat het rolluik stopt bij weerstand.

Bijvoorbeeld als uw raam open staat of als de lamellen zijn vastgevroren. Zo gaat uw rolluik niet kapot als er een obstakel is bij het op- of uitrollen.


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.