Openslaande deuren

Uw expert in deuren en ramen

Wilt u openslaande deuren in uw woning of bedrijfspand laten plaatsen? Neem dan contact op met de expert in deuren en ramen: Frame Fixed! Onze ervaren vakmensen helpen u graag met het plaatsen, repareren en onderhouden van openslaande deuren en schuifpuien. Wij verzorgen alles van a tot z. Wanneer u meer wilt weten over onze producten of de service die wij leveren, leest u verder of neemt u vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Openslaande deuren van Frame Fixed

Openslaande deuren zijn een fantastische oplossing voor het combineren van binnen en buiten. Wanneer u openslaande deuren heeft, worden de woonkamer/keuken en de tuin tot een geheel gevormd. Ze zijn een stijlvolle toevoeging voor uw woning of bedrijfspand, maar vooral ook erg handig. Zo bieden ze bijvoorbeeld een goede ventilatie, en ze hebben ook toegevoegde waarde voor uw terras. Wanneer we bij u aan de slag gaan, gebruiken we altijd hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op uw deuren. Schakel dus snel onze specialist in voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

openslaande-deuren

Voordelen van openslaande deuren

Twijfelt u nog over de aanschaf van openslaande deuren voor uw woning of bedrijfspand? Wij zetten de voordelen even handig voor u op een rij:

  • Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, waardoor er altijd een soort deur is die perfect bij uw inrichting past. Of u nu kiest voor een strakke designlook of klassieke charme.
  • De deuren zijn ideaal wanneer u een grote doorgang wilt creëren van uw tuin naar uw woning. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld een feest heeft, of als u gaat verhuizen.
  • Wij maken de deuren precies zoals u dat wilt, helemaal op maat voor uw woning.
  • U haalt de sfeer van buiten naar binnen.
  • Wij kunnen eventueel ook bijpassende kozijnen plaatsen.

De service van Frame Fixed

Laat uw openslaande deuren installeren door Frame Fixed, en profiteer van onze service, expertise en ervaring. Wij zijn dan wel een relatief jong bedrijf, onze medewerkers hebben al meer dan 30 jaar ervaring binnen de renovatie en restauratie bouw, timmerwerken en op het gebied van het plaatsen, repareren en onderhouden van deuren en kozijnen. Om kwaliteit te garanderen gebruiken we altijd materialen van hoogwaardige merken, waarop wij u 10 jaar garantie geven. U wordt altijd persoonlijk begeleid door een van onze specialisten, die u ook voorziet van vakkundig en betrouwbaar advies. U kunt bij ons terecht voor openslaande deuren in Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse en omgeving.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kunnen we ook bij u aan de slag gaan? Neem dan contact op door een bericht achter te laten via het contactformulier. Ook bij vragen of voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken. Dat kan ook telefonisch via 0180-843158 of door een mail te sturen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat aan de slag met openslaande deuren voor uw woning of bedrijfspand.


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.