Reviews

5.0 rating

Het bestellen/opvragen van een offerte ging vlot, gemakkelijk contact en goed advies op maat. De kozijnen waren met een ruime 3 maanden binnen en geplaatst, wat nog vrij vlot is!
Plaatsing was vlot gedaan en netjes afgewerkt. Fijn bedrijf om mee te werken.

Joey van der Houven
5.0 rating

nette en duidelijke offerte , goede voorlichting , plaatsing was perfect , keurig afgewerkt.

Bert van Oorschot
5.0 rating

Door deze mannen ons huis laten voorzien van kunststof kozijnen, 2 dakramen en nieuwe voor- en achterdeur. Snel, netjes, goed advies gekregen. De mannen werken alles binnen en buiten keurig af en doen wat ze beloven! Geen lange wachttijden en een prima prijs! Een echte aanrader!

Coen Sampon
5.0 rating

Wij hebben deze week in alle slaapkamers kunststof kozijnen laten plaatsen met nieuwe ramen en ook een schuifpui en een groot voorraam , en kan niet anders zeggen als top werk! Een top team wat netjes en secure werkt duidelijk uitleg geeft en snel communiceert. En ook nog eens snel levert en plaats. Ik zeg top gedaan!! Bedankt

Kelly Verhoeks
5.0 rating

Alles is goed geplaatst en netjes afgewerkt. Elke dag na werkzaamheden alles netjes achtergelaten door de mannen. Gratis horren bij gekregen. Hiervan paste er 2 niet maar hier hebben we ook nieuwe voor gekregen. Fijne communicatie.

Familie de Haart
5.0 rating

kortgeleden heeft FrameFixed bij ons 7 kozijnen en 2 deuren vervangen. Vooraf is er goed meegedacht en hebben we een gedegen advies gekregen. Keurige offerte uitgebracht.
Alle werkzaamheden zijn binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.
Ed en zijn medewerkers hebben netjes gewerkt, alle oude materialen zijn afgevoerd en er is netjes opgeruimd.
Als extra service zijn er ook 5 gratis hoorramen geleverd.
Kortom een aanrader.
Hanneke en Chris
Zoetermeer

Hanneke en Chris
5.0 rating

Wij hebben een prachtige schuifpui en zolderramen laten plaatsen.
Heel netjes geplaatst en de oude pui meegenomen.
Isolatiewaarde is goed te voelen in huis.
Het team werkt netjes en ruimt alles op.
Er was een klein probleempje, dat is meteen netjes opgelost.
Dankjewel mannen, wij zijn erg blij!

Hans en Elly👍
5.0 rating

In mijn huis 2 kunststof kozijnen laten plaatsen. Dit moest van binnenuit gebeuren omdat ze er van buitenaf niet bij konden komen (buiten 2 hoog en tuin van buren). Dit is keurig gebeurd, al het afval is netjes opgeruimd en meegenomen. Ik heb ook gratis 2 raamhorren gekregen. Kortom een zeer goed betrouwbaar bedrijf. Mocht ik weer kunststofkozijnen nodig hebben dan zal ik Frame Fixed zeker opnieuw benaderen..

Sylvia de Ruiter
5.0 rating

Zeer tevreden met mijn kunststof kozijnen
Super service en aardige jongens
Zeer netjes afgewerkt. Alle afval opgeruimd en afgevoerd

Wandena
4.0 rating

Wij hebben voor onze hoekwoning in totaal 29 ramen en 2 deuren besteld bij Ed. We hebben vooraf meerdere partijen langs laten komen voor een prijsopgave. Ed kwam hierin duidelijk het voordeligste uit. We hebben uiteindelijk supermooie deuren en ramen geleverd gekregen. Ondanks dat er tijdens het bestellen en plaatsen het een en ander mis is gegaan, heeft Ed altijd oplossend gehandeld. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

Familie Simsek
5.0 rating

Na een goed en scherp geprijsde offerte begin december 3 deuren, 8 standaard ramen (Kozijnen) en een groot raam laten vernieuwen. Alles is netjes binnen 3 dagen geplaatst en zowel aan de buitenkant als binnenkant netjes afgewerkt. Frame Fixed heeft gedaan wat ze beloven. Nazorg ook keurig op afgesproken dagen. Een groot compliment van een zeer tevreden klant.

Martin Emmerik
5.0 rating

Frame Fixed heeft mijn oude houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De mannen werken snel, netjes en professioneel. Ik ben er heel tevreden en blij mee. Goede service en erg vriendelijk.

Aleida de Swart
5.0 rating

Geen verkooppraatjes, maar een vakman die advies geeft en meedenkt bij het opstellen van de offerte. Heel de onderverdieping de kozijnen vervangen en schuifpui geplaatst. Wij zijn super blij met het resultaat. Ed en Mike dank je wel!

Marjon en Michael
5.0 rating

Vriendelijke mensen en ik ben heel blij met mijn zonnescherm!!

Aaltje de Vries
5.0 rating

Al onze ramen en schuifpui vervangen, door vaklui! Ed en Mike zijn echte professionals, ze denken ook mee wat een goede optie zou zijn zoals bijv wel of geen vensterbank. Alles opgeruimd achtergelaten. Kortom een aanraderT. Zeer zeer tevreden.

Lammert en Diana Kuik
4.0 rating

Pluspunten:
– snelle offerte en reactietijd op vragen via de mail
– snelle plaatsing en afwerking van de kozijnen
– gratis hor per raam
– snelle levering (ong 2 maanden waar andere kozijnenboeren 6 tot 12 maanden hebben staan)
– scherpe / marktconforme prijs
Verbeterpunten / punten van aandacht:
– de wensen van de klant iets scherper aanhoren en toepassen in de offerte en niet een eigen variant maken
– klantgerichtheid kan wat beter, uitleggen waarom iets wel of niet goed is niet besluiten met: “het kan mij geen reet schelen, u moet het zelf weten”
– de juiste versie van de tekeningen meenemen bij de offerte akkoord 😉
Al met al een puike en prima resultaat neergezet!

Dhr 't Hart
5.0 rating

Ik was wat huiverig vanwege het enorme prijsverschil tussen Frame Fixed en andere bedrijven maar dat is in het geheel niet gebleken.
Er wordt simpelweg goed werk geleverd en voor het prijsverschil hoop ik bij Frame Fixed mooie raamdecoratie uit te zoeken.

frans van dolder
5.0 rating

Super fijne en snelle service. Dag van plaatsing waren ze optijd, netjes te werk gegaan, al het vuil meegenomen en netjes afgewerkt,
Voordeur was na een maandje een beetje gaan zetten, Ed kwam vrijwel de volgende dag de deur stellen en zit weer perfect.

Kristine Matos
5.0 rating

Ed doet wat hij beloofd tegen een scherpe prijs.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer goede afwerking. Alle afval netjes opgeruimd en afgevoerd.
Kortom een aanrader.
Wij zijn zeer tevreden.

HJB
5.0 rating

Ed doet wat hij beloofd een goed offerte tegen een scherpe prijs.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer goede afwerking. Alle afval netjes opgeruimd en afgevoerd.
Kortom een aanrader als U kunststof kozijnen wel.
Wij zijn zeer tevreden.

Nel Jeijsman
5.0 rating

Frame Fixed een zeer goed bedrijf.
Ed doet wat hij beloofd. Een scherpe offerte.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer netjes afgewerkt. Alle afval opgeruimd en afgevoerd.
Kortom een aanrader als je kunststof kozijnen wil.

Nel Jeijsman
5.0 rating

3 kozijnen/voordeur/raamdorpels laten vervangen. Alles netjes geplaatst. Zat een kras op de deurklink en Ed lost dit gelijk netjes op. Zeer tevreden!

Sylvester Harms
5.0 rating

Na een duidelijke offerte heeft Ed echt vakwerk geleverd. Prachtige kozijnen, deur en de gehele uitbouw bekleed. Echt een aanrader voor iedereen.

Jeroen Schot
5.0 rating

8 kozijnen besteld met triple glas incl. vensterbanken, horren en raamdecoratie.
Diverse bedrijven langs geweest om te kijken maar bij Frame Fixed BV had ik het beste gevoel. Vaklui wat gespecialiseerd is in het werk wat zij doen. Alle oude kozijnen zijn geheel verwijderd,
Kozijnen van Schüco zijn echt een Top, geen scharnieren in het zicht en super goede kwaliteit.
Mocht ik in de toekomst weer wat nodig hebben dan bel ik direct naar Frame Fixed BV!

Vikash
5.0 rating

Onlangs heeft Frame Fixed drie kunststof kozijnen geplaatst bij in mijn huis, twee op de slaapkamers en de ander in de keuken. Dit hebben ze erg strak gedaan en allemaal netjes afgewerkt inclusief tussen panelen. Vanaf het begin heb ik het gevoel dat ik met een vakman praat die het ook zelf uitvoert ipv andere partijen waar verkopers langs kwamen en niet al mijn vragen konden beantwoorden. Zeer tevreden met mijn zwarte kozijnen welke van binnen en buiten in dezelfde kleur zijn.

B. Ciere
5.0 rating

Wij hebben ons kozijn aan de voorzijde laten vervangen bij de offerte aanvraag en het bezoek liet een vertrouwde en professionele indruk achter. Het vervangen was in een dag gebeurt met een keurig resultaat. Er was een klein probleempje maar dit is razend snel opgelost. Wij zijn zeer tevreden
Klasse ga zo door.

E.Marmarinos
5.0 rating

Onlangs heeft Frame Fixed de houten kozijnen en deuren in de schuur vervangen door kunststof exemplaren. Eindelijk niet meer met m’n volle gewicht aan de deur moeten hangen om te openen of sluiten! De voorlichting was duidelijk en to the point en er wordt via mail snel gereageerd. Het werk is heel netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijke mannen met verstand van zaken! De volgende opdracht, nu voor het huis, wordt voorbereid!

Pauline van Baer
5.0 rating

We hebben op slaapverdieping, in keuken en berging nieuwe kozijnen en triple glas laten plaatsen. Kennismakingsgesprek was eerlijk, duidelijk en gaf al veel vertrouwen. Na 1 dag al offerte binnen. De opdracht is door Ed en zijn team uitstekend en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook voor nalevering horren en nazorg toen wij het raam niet goed geopend hadden en we het niet terug in het frame kregen, stond Er gelijk voor ons klaar. Top service waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Bedankt, wij raden Frame Fixed zeker aan.

Conny en Jim
4.0 rating

zeer tevreden met onze kunststof kozijnen top
super service aardige jongens
tot de volgende opdracht

antonio sousa
5.0 rating

Frame Fixed heeft onze houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Dit is zeer professioneel aangepakt, met een uitstekende service, ook na de werkzaamheden. Absoluut een aanrader!

Joey van Genderen
5.0 rating

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe dakkapel met kunststof kozijnen gemaakt door Frame Fixed. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

Barry Schelvis
5.0 rating

Onlangs heeft Frame Fixed kunststof kozijnen geplaatst bij ons thuis. Dit hebben ze erg strak gedaan en allemaal netjes afgewerkt. Top service!

Marnix de Groot


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.