Reviews

5.0 rating

Ik was wat huiverig vanwege het enorme prijsverschil tussen Frame Fixed en andere bedrijven maar dat is in het geheel niet gebleken.
Er wordt simpelweg goed werk geleverd en voor het prijsverschil hoop ik bij Frame Fixed mooie raamdecoratie uit te zoeken.

frans van dolder
5.0 rating

Super fijne en snelle service. Dag van plaatsing waren ze optijd, netjes te werk gegaan, al het vuil meegenomen en netjes afgewerkt,
Voordeur was na een maandje een beetje gaan zetten, Ed kwam vrijwel de volgende dag de deur stellen en zit weer perfect.

Kristine Matos
5.0 rating

Ed doet wat hij beloofd tegen een scherpe prijs.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer goede afwerking. Alle afval netjes opgeruimd en afgevoerd.
Kortom een aanrader.
Wij zijn zeer tevreden.

HJB
5.0 rating

Ed doet wat hij beloofd een goed offerte tegen een scherpe prijs.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer goede afwerking. Alle afval netjes opgeruimd en afgevoerd.
Kortom een aanrader als U kunststof kozijnen wel.
Wij zijn zeer tevreden.

Nel Jeijsman
5.0 rating

Frame Fixed een zeer goed bedrijf.
Ed doet wat hij beloofd. Een scherpe offerte.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer netjes afgewerkt. Alle afval opgeruimd en afgevoerd.
Kortom een aanrader als je kunststof kozijnen wil.

Nel Jeijsman
5.0 rating

3 kozijnen/voordeur/raamdorpels laten vervangen. Alles netjes geplaatst. Zat een kras op de deurklink en Ed lost dit gelijk netjes op. Zeer tevreden!

Sylvester Harms
5.0 rating

Na een duidelijke offerte heeft Ed echt vakwerk geleverd. Prachtige kozijnen, deur en de gehele uitbouw bekleed. Echt een aanrader voor iedereen.

Jeroen Schot
5.0 rating

8 kozijnen besteld met triple glas incl. vensterbanken, horren en raamdecoratie.
Diverse bedrijven langs geweest om te kijken maar bij Frame Fixed BV had ik het beste gevoel. Vaklui wat gespecialiseerd is in het werk wat zij doen. Alle oude kozijnen zijn geheel verwijderd,
Kozijnen van Schüco zijn echt een Top, geen scharnieren in het zicht en super goede kwaliteit.
Mocht ik in de toekomst weer wat nodig hebben dan bel ik direct naar Frame Fixed BV!

Vikash
5.0 rating

Onlangs heeft Frame Fixed drie kunststof kozijnen geplaatst bij in mijn huis, twee op de slaapkamers en de ander in de keuken. Dit hebben ze erg strak gedaan en allemaal netjes afgewerkt inclusief tussen panelen. Vanaf het begin heb ik het gevoel dat ik met een vakman praat die het ook zelf uitvoert ipv andere partijen waar verkopers langs kwamen en niet al mijn vragen konden beantwoorden. Zeer tevreden met mijn zwarte kozijnen welke van binnen en buiten in dezelfde kleur zijn.

B. Ciere
5.0 rating

Wij hebben ons kozijn aan de voorzijde laten vervangen bij de offerte aanvraag en het bezoek liet een vertrouwde en professionele indruk achter. Het vervangen was in een dag gebeurt met een keurig resultaat. Er was een klein probleempje maar dit is razend snel opgelost. Wij zijn zeer tevreden
Klasse ga zo door.

E.Marmarinos
5.0 rating

Onlangs heeft Frame Fixed de houten kozijnen en deuren in de schuur vervangen door kunststof exemplaren. Eindelijk niet meer met m’n volle gewicht aan de deur moeten hangen om te openen of sluiten! De voorlichting was duidelijk en to the point en er wordt via mail snel gereageerd. Het werk is heel netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijke mannen met verstand van zaken! De volgende opdracht, nu voor het huis, wordt voorbereid!

Pauline van Baer
5.0 rating

We hebben op slaapverdieping, in keuken en berging nieuwe kozijnen en triple glas laten plaatsen. Kennismakingsgesprek was eerlijk, duidelijk en gaf al veel vertrouwen. Na 1 dag al offerte binnen. De opdracht is door Ed en zijn team uitstekend en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook voor nalevering horren en nazorg toen wij het raam niet goed geopend hadden en we het niet terug in het frame kregen, stond Er gelijk voor ons klaar. Top service waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Bedankt, wij raden Frame Fixed zeker aan.

Conny en Jim
4.0 rating

zeer tevreden met onze kunststof kozijnen top
super service aardige jongens
tot de volgende opdracht

antonio sousa
5.0 rating

Frame Fixed heeft onze houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Dit is zeer professioneel aangepakt, met een uitstekende service, ook na de werkzaamheden. Absoluut een aanrader!

Joey van Genderen
5.0 rating

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe dakkapel met kunststof kozijnen gemaakt door Frame Fixed. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

Barry Schelvis
5.0 rating

Onlangs heeft Frame Fixed kunststof kozijnen geplaatst bij ons thuis. Dit hebben ze erg strak gedaan en allemaal netjes afgewerkt. Top service!

Marnix de Groot


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.