Dakramen

Frame Fixed: uw specialist in dakramen

Wanneer u nieuwe dakramen wilt kopen, moet u bij Frame Fixed zijn! Al meer dan 30 jaar lang gaan wij aan de slag met verschillende bouw- en verbouwwerkzaamheden, waaronder het plaatsen, repareren en onderhouden van nieuwe dakramen en dakkapellen. Wij regelen alles van a tot z. Bovendien voorzien wij u altijd van persoonlijk betrouwbaar, vakkundig en vrijblijvend advies. Wilt u de mogelijkheden met een specialist bespreken? Of een vrijblijvende offerte opvragen voor het verzorgen van dakramen? Neem dan contact met ons op.

Meer daglicht op zolder

Is uw oude dakraam aan vervanging toe? Of wilt u meer daglicht op zolder of in uw aanbouw? Frame Fixed plaatst uw nieuwe dakramen! U kunt ons ook inschakelen om uw huidige dakraam te vervangen door draaikiep ramen. Deze ramen hebben als grote voordeel dat de ruimte beter geventileerd kan worden, en dat de ramen van binnenuit te zemen zijn. Dat maakt het onderhoud nog makkelijker. Wij leveren dakramen van meerdere merken en uitvoeringen aan, zoals kiep- en kantelramen, lichtkoepels en vlakke dakramen. Met een stijlvol dakraam van Frame Fixed dat perfect bij uw wensen en uw inrichting past, zorgt u voor nog meer daglicht in uw woning!

Tuimelvensters

Vrijblijvend meer informatie?

Verschillende soorten dakramen

Zoals u heeft kunnen lezen, heeft u de keuze uit verschillende soorten dakramen. Wij vertellen er graag wat meer over:

  • Kiep- en kantelramen: deze ramen kunt u zowel naar binnen als naar buiten draaien of kiepen. Dit zorgt ervoor dat u in korte tijd veel frisse lucht naar binnen kunt halen. U kunt hem ook op de kiepstand zetten, waarbij het raam slechts deels geopend is.
  • Lichtkoepel: ideaal voor een plat dak. Een lichtkoepel zorgt voor natuurlijke lichtinval. Bovendien zijn er modellen die u open kunt kiepen, om ook frisse lucht naar binnen te laten.
  • Vlakke dakramen: deze ramen zijn ook geschikt voor een plat dak. Ze lijken meer op een ‘gewoon’ dakraam, maar kunnen op een plat dak aangebracht worden.

Wilt u weten welke dakramen het meest geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De service van Frame Fixed

Bij Frame Fixed kunt u altijd rekenen op een zeer goede service. We mogen dan wel een jong bedrijf zijn, onze medewerkers gaan al meer dan 30 jaar lang aan de slag met allerlei werkzaamheden binnen de renovatie en restauratie bouw, timmerwerken en natuurlijk ook op het gebied van het plaatsen, repareren en onderhouden van dakramen. Wanneer we bij u aan de slag gaan maken we altijd gebruik van topkwaliteit materialen. Op al onze producten geven we 10 jaar garantie. U wordt tijdens het gehele proces door een van onze specialisten persoonlijk begeleidt.

Contact voor een vrijblijvende offerte

Kortom, uw nieuwe dakramen laat u plaatsen door Frame Fixed! Wilt u meer informatie, uw persoonlijke situatie bespreken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten via het contactformulier, te bellen naar 0180-843158 of door een mail te sturen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat graag aan de slag met het plaatsen van uw nieuwe dakramen!


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.