Kunststof kozijnen

Reken op Frame Fixed voor uw kozijnen

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Frame Fixed aan het juiste adres! Onze gespecialiseerde medewerkers hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen, repareren en onderhouden van onder andere kunststof kozijnen. Wij zijn de specialist die de installatie van a tot z verzorgt. Wilt u meer weten over onze producten of de service die we leveren? Lees dan verder, of neem gerust contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvend advies

Kunststof-kozijnen
Roto NT Designo

Schüco assortiment

Roto

Roto NT Designo

CONCEPT-82 KUBUS HVL

LB assortiment

Kunststof kozijnen

In 1960 zagen we de eerste introductie van kunststof kozijnen op de Nederlandse markt. Sinds die tijd heeft kunststof een groot deel van de markt overgenomen. De eerste kunststof kozijnen zij niet meer te vergelijken met de producten van vandaag. Dit komt door talloze innovaties van profielen, materialen en montage methodes. Vandaag de dag is kunststof een van de beste opties voor nieuwe kozijnen in uw huis of pand. Dit komt door het onderhoudsarme karakter van het product, de talloze mogelijkheden in vorm en kleur en de besparende eigenschappen van kunststof. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de topkwaliteit merken Aluplast, Gealan en LB. Wilt u weten welk model het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust eens contact op en ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten.

De voordelen van kunststof kozijnen

Mensen die gebruik maken van kunststof kozijnen voor hun woning of bedrijfspand, profiteren van een flink aantal voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Ze zijn vrijwel onderhoudsvrij
  • Ze hebben een gemiddelde gebruiksduur van 30 jaar
  • De kozijnen hebben uitstekende isolatiewaardes, geluidsbescherming en inbraakbeveiliging
  • Ze hebben hoog energiebesparingspotentieel en zijn eenvoudig te recyclen, wat ze tot een milieubewuste keuze maakt
  • Ze zijn in talloze kleuren en designs verkrijgbaar
  • Het is mogelijk om ze in een ‘aparte’ vorm te plaatsen, bijvoorbeeld rondbogen en driehoekramen
  • Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden, afgassen en reinigingsmiddelen

Vrijblijvend meer informatie?

De service van Frame Fixed

Wanneer u door ons uw kunststof kozijnen laat plaatsen, kunt u rekenen op excellente service. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen. Hoewel Frame Fixed nog een relatief jong bedrijf is, hebben onze medewerkers al meer dan 30 jaar ervaring binnen de renovatie en restauratie bouw, timmerwerken en op het gebied van het plaatsen, repareren en onderhouden van (kunststof) kozijnen. Wij maken altijd gebruik van de beste materialen, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Dit is ook de reden dat we 10 jaar garantie bieden op al onze producten, waaronder de kunststof kozijnen. Tijdens het gehele proces wordt u persoonlijk begeleid door een van onze specialisten, en kunt u rekenen op vakkundig, vrijblijvend advies. Wij plaatsen onze kunststof kozijnen vooral in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse en omstreken.

Laat uw kunststof kozijnen plaatsen

Wilt u uw kunststof kozijnen door een ervaren specialist laten plaatsen? Neem dan contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0180-843158 of door een mail te sturen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat graag aan de slag met het plaatsen van kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand!


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.