Kozijnen Spijkenisse

Ervaren specialist in kozijnen

Wanneer u op zoek bent naar kozijnen in Spijkenisse, neemt u contact op met de ervaren specialisten van Frame Fixed. Wij zijn dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen. Wilt u meer informatie over de verschillende materialen, modellen en welke kozijnen het meest geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand in Spijkenisse? Lees verder of neem direct contact op!

Frame Fixed

Kunststof kozijnen

Houten kozijnen

Frame Fixed

Aluminium kozijnen

Binnenafwerking

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de meest gekozen soort in Nederland. Dat komt niet alleen omdat ze over het algemeen de goedkoopste materiaalsoort zijn. Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen in Spijkenisse, hoeft u niet veel tijd te besteden aan het onderhoud. Ze zijn namelijk nagenoeg onderhoudsvrij en hebben bovendien een levensduur van zo’n 30 jaar. Wanneer u kunststof kozijnen in Spijkenisse laat installeren, zult u ook profiteren van goede isolatiewaardes, geluidsbescherming en inbraakbeveiliging. Het materiaal kan ook goed tegen alle weersomstandigheden, en is in veel verschillende kleuren en designs te verkrijgen. U kunt de kunststof kozijnen echter niet schilderen.

Aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof kozijnen Spijkenisse

Vrijblijvend meer informatie?

Houten kozijnen

Wilt u een meer traditionele uitstraling voor uw woning? Dan kiest u voor houten kozijnen in Spijkenisse. Die zijn iets duurder dan kunststof, maar wel zeer sfeervol en perfect geschikt om het pand een authentieke uitstraling te geven. Houten kozijnen worden op maat gemaakt, zodat ze goed bij uw pand passen. Ze vergen wel meer onderhoud, maar hebben dan ook een langere levensduur. Hardhout kozijnen gaan wel 75 jaar mee. Wilt u uw pand een nieuwe uitstraling geven? Voorzie uw houten kozijnen in Spijkenisse van een nieuw kleurtje door ze te schilderen. Dat kan niet met kunststof. Ten slotte zijn houten kozijnen brandwerend en veilig.

Aluminium kozijnen

Dan kunt u ook nog kiezen voor aluminium kozijnen in Spijkenisse. Dit type wordt vooral gebruikt voor de industrie en voor bedrijfspanden, maar is ook voor woningen uiterst geschikt. Aluminium kozijnen hebben weinig onderhoud nodig. U kunt ze makkelijk schilderen, maar in tegenstelling tot hout is dat niet per se nodig. Daarbij zorgen ze voor goede isolering, en zijn ze niet vatbaar voor weersinvloeden. Ze gaan niet roesten of rotten omdat ze geen vocht opnemen. Ten slotte zijn aluminium kozijnen in Spijkenisse een milieuvriendelijke keuze: het materiaal komt voort uit een onuitputtelijke bron en kan 100% hergebruikt worden.

Expert van Frame Fixed geeft vrijblijvend advies

Laat uw kunststof kozijnen, houten kozijnen of aluminium kozijnen plaatsen door de experts van Frame Fixed, en profiteer van een zeer goede service. Ondanks dat we een relatief jong bedrijf zijn, gaan onze medewerkers al meer dan 30 jaar aan de slag met renovatie- en restauratiewerkzaamheden, timmerwerken en natuurlijk het plaatsen, repareren en onderhouden van kozijnen. We gebruiken de beste materialen en geven 10 jaar garantie. Wilt u persoonlijk advies van onze specialist voor de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in Spijkenisse? Neem dan contact op!

Contact voor uw kozijnen in Spijkenisse

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor kozijnen in Spijkenisse, neemt u contact op via het formulier hier op de site, door te bellen naar 0180-843158 of door een mail te sturen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat aan de slag met uw aluminium kozijnen, houten kozijnen en kunststof kozijnen in Spijkenisse!


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.