Aluminium kozijnen

Topkwaliteit kozijnen van Frame Fixed

Wilt u aluminium kozijnen laten plaatsen voor uw woning of bedrijfspand? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Frame Fixed! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen, repareren en onderhouden van onder andere aluminium kozijnen. Ook geven we vrijblijvende advies over alle mogelijkheden wat betreft modellen en stijlen.

Wij verzorgen het plaatsen van uw kozijnen van a tot z. Voor meer informatie over onze producten en onze service leest u verder, of neemt u contact op om de mogelijkheden met een specialist te bespreken.

Aluminium kozijnen

Vrijblijvend meer informatie?

De voordelen van aluminium kozijnen

Wanneer u kiest voor aluminium kozijnen, profiteert u van een flink aantal voordelen. Die voordelen zetten we hier voor u op een rij:

  • Ze isoleren erg goed
  • Het materiaal neemt geen vocht op, waardoor de kozijnen niet roesten of rotten
  • Aluminium zelf is al niet vatbaar voor uv-straling. Hier komt als extra voordeel bij dat ze een beschermende laag krijgen tijdens de productie. Hierdoor zijn ze zeer stevig en niet vatbaar voor weersinvloeden
  • Het onderhoud is eenvoudig, u krijgt ze gemakkelijk schoon en hoeft ze niet periodiek te schilderen
  • Aluminium komt uit een onuitputtelijke natuurlijke bron,. Het materiaal is bovendien 100% herbruikbaar. Dat maakt het een duurzaam en milieuvriendelijk.

Waarom u kiest voor Frame Fixed

Laat uw aluminium kozijnen door Frame Fixed plaatsen, en u zult profiteren van een zeer goede service. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen. Ons bedrijf is vrij jong, maar onze werknemers hebben al meer dan 30 jaar ervaring in renovatie en restauratie bouw, timmerwerken en in het plaatsen, repareren en onderhouden van (aluminium) kozijnen. Voor onze werkzaamheden gebruiken we altijd topkwaliteit materialen van de beste merken. Wij geven daarom 10 jaar garantie op al onze producten en onze service. U wordt als opdrachtgever persoonlijke begeleid door een van de specialisten. Zij geven hierbij vakkundig, en natuurlijk vrijblijvend advies. Wij plaatsen vooral onze aluminium kozijnen in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse en omstreken.

Vrijblijvende offerte voor aluminium kozijnen

Laat uw aluminium kozijnen door een ervaren specialist plaatsen, en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0180-843158 of door een mail te sturen naar info@framefixed.nl. Frame Fixed is uw specialist voor het plaatsen van aluminium kozijnen voor uw woning of bedrijfspand.


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.