Kozijnen Schiedam

Mooie kozijnen in Schiedam

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen in Schiedam voor uw woning of bedrijfspand? Voor de mooiste kozijnen moet u bij Frame Fixed zijn! Al meer dan 30 jaar lang gaan onze experts aan de slag met allerlei bouw- en verbouwwerkzaamheden, zoals het plaatsen, repareren en onderhouden van kozijnen. Of het nu gaat om kunststof kozijnen, houten kozijnen of aluminium kozijnen; u kunt op onze expertise rekenen. Voor persoonlijke informatie en een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

Frame Fixed

Kunststof kozijnen

Houten kozijnen

Frame Fixed

Aluminium kozijnen

Binnenafwerking

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de meest gebruikte kozijnen in Nederland, voornamelijk omdat ze de relatief goedkoopste optie zijn. Kiest u voor kunststof kozijnen in Schiedam? Dan hoeft u niet veel tijd te besteden aan het onderhoud. Ze zijn namelijk vrijwel onderhoudsvrij. Kunststof kozijnen hebben een levensduur van ongeveer 30 jaar, en zijn verkrijgbaar in talloze designs en kleuren. Ze hebben goede isolatiewaarden, geluidsbescherming en inbraakbeveiliging. Ten slotte kan het materiaal tegen alle weersomstandigheden, afgassen en reinigingsmiddelen. Voor uw woning of bedrijfspand in Schiedam zijn kunststof kozijnen altijd een goede keuze.

Aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof kozijnen Schiedam

Vrijblijvend meer informatie?

Houten kozijnen

Wanneer u een meer authentieke uitstraling wilt creëren voor uw pand, kiest u voor houten kozijnen in Schiedam. Die zijn iets duurder, en hebben wat meer onderhoud nodig, maar voor veel mensen zijn ze dat zeker waard. Ze worden met de hand gemaakt en passen daarom perfect bij het pand. Ze geen een klassieke uitstraling aan het gebouw. Bent u een keer toe aan een nieuw kleurtje? Dan kunt u de houten kozijnen in Schiedam gewoon schilderen. Kies voor kozijnen van hardhout en u heeft er bij goed onderhoud zeker zo’n 75 jaar plezier van. Het materiaal is bovendien zeer brandveilig.

Aluminium kozijnen

Of zijn aluminium kozijnen in Schiedam toch meer iets voor u? Die worden vaak geassocieerd met de industrie en bedrijfspanden, maar ook voor woningen zijn ze zeer geschikt. Dat komt omdat ze makkelijk te onderhouden zijn. U kunt ze schilderen, maar dat is niet per se nodig om de levensduur te verlengen (wat bij hout wel het geval is). Ze zorgen voor een goede isolatie, zijn zeer stevig en niet vatbaar voor weersinvloeden. Ook neemt het materiaal geen vocht op, waardoor het niet gaat roesten of rotten. Aluminium kozijnen in Schiedam zijn een milieubewuste optie, want aluminium komt van een onuitputtelijke bron en kan volledig hergebruikt worden.

Waarom u kiest voor Frame Fixed

Waarom u juist kiest voor aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof kozijnen van Frame Fixed voor uw woning in Schiedam? Wij zetten de redenen op een rij:

  • Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van renovatie- en restauratiewerkzaamheden, timmerwerken en het plaatsen, onderhouden en repareren van kozijnen
  • Gebruik van de beste materialen
  • Persoonlijk, betrouwbaar en vrijblijvend advies van een ervaren vakman
  • 10 jaar garantie op uw nieuwe kozijnen
  • Volledige verzorging van het plaatsen van uw nieuwe kozijnen in Schiedam, van a tot z

Vrijblijvende offerte voor kozijnen in Schiedam

Wilt u ook uw nieuwe kozijnen in Schiedam laten plaatsen door de vakmensen van Frame Fixed? Neem dan contact op voor persoonlijke informatie en een vrijblijvende offerte. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0180-843158 of stuur een mail naar info@framefixed.nl. Frame Fixed gaat met uw nieuwe aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof kozijnen in Schiedam aan de slag!


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.