Deuren

Frame Fixed: meer dan 30 jaar ervaring

Wilt u nieuwe deuren laten plaatsen? Voor stevige, veilige deuren, schakelt u de hulp in van Frame Fixed. Al meer dan 30 jaar lang gaan onze ervaren, vakkundige medewerkers aan de slag met het vervangen en repareren van deuren. Voor meer informatie leest u verder, of neemt u contact op met onze specialisten. Wij voorzien u namelijk graag van persoonlijk, vrijblijvend advies over de beste deuren, openslaande deuren en schuifpuien voor uw pand.

Deuren van hoge kwaliteit

Deuren zijn een van de meest intensief gebruikte elementen in een huis of bedrijfspand. Daarom is het van groot belang dat ze goed functioneren en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het intensieve gebruik is een van de redenen waarom u een deur wilt laten plaatsen van hoge kwaliteit. Een andere reden is dat inbrekers een woning sneller binnen zijn wanneer uw deur niet stevig genoeg is. Uw deur moet dan ook voorzien worden van goed hang- en sluitwerk. Wij werken alleen met hoogwaardige producten met de juiste kenmerken om uw woning of bedrijfspand toegankelijk en veilig te houden. Wij leveren en plaatsen deuren van kunststof, hout en aluminium. Deze deuren zijn beschikbaar vele kleuren en designs.

Frame Fixed

Vrijblijvend meer informatie?

Waar een goede deur aan moet voldoen

Natuurlijk is het belangrijk om te weten aan welke factoren een nieuwe deur moet voldoen. Wij zetten de punten waar u op moet letten op een rij:

  • De stijl: natuurlijk is het belangrijk om een deur te kiezen die u mooi vindt. Gelukkig zijn er deuren in veel modellen, stijlen en kleuren te krijgen, wat betekent dat u altijd een model vindt dat bij u en uw woning past.
  • Het onderhoud: vindt u het vervelend als u wat meer tijd kwijt bent aan het onderhouden van uw deur? Hier moet u uw keuze op afstemmen. Hout is dan bijvoorbeeld niet de beste keuze, maar kunststof is dan wel geschikt.
  • Aanpassingen: als u zo nu en dan de uitstraling van uw deur wilt veranderen, kiest u voor een materiaal dat u kunt schilderen.
  • Veiligheid: voor een voordeur is veiligheid natuurlijk heel erg belangrijk. Bij ons kunt u gelukkig altijd terecht voor een veilige voordeur.
  • Hang- en sluitwerk: geen deur is compleet zonder goed hang- en sluitwerk. De deuren van Frame Fixed zijn altijd voorzien van veilig hang- en sluitwerk.

Kies voor de service van Frame Fixed

Laat uw deuren plaatsen door Frame Fixed, en profiteer van de hoge kwaliteit. Hoewel ons bedrijf relatief jong is, hebben onze medewerkers wel al meer dan 30 jaar ervaring binnen de renovatie en restauratie bouw, timmerwerken en op het gebied van het plaatsen, repareren en onderhouden van onder andere deuren. Wij regelen het van a tot z voor u. Hierbij maken we altijd gebruik van materialen van zeer hoge kwaliteit. Geen wonder dus dat wij 10 jaar garantie bieden op onze producten en service. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding, hulp bij het maken van keuzes en vakkundig en vrijblijvend advies van een specialist. Wij zijn hierbij werkzaam bij u in de regio. Zo leveren en plaatsen wij deuren in onder andere Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse en omstreken.

Vrijblijvende offerte voor deuren

Kortom, voor nieuwe deuren moet u bij Frame Fixed zijn! Neem contact met ons op door hier op de site een bericht achter te laten via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0180-843158 of stuur een mailtje naar info@framefixed.nl. Frame Fixed helpt u bij het vinden en installeren van deuren die bij uw pand passen.


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.