Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding van Frame Fixed

Gevelbekleding is een brede term. We bedoelen hiermee producten als Rockpanel, VinyPlus, Trespa en Keralit. Vaak wordt gevelbekleding gebruikt voor het bekleden van dakkapellen, bedrijfspanden of houtskelet woningen als die een nieuwe deklaag nodig hebben. Wij bieden u bij Frame Fixed een uitgebreid assortiment aan gevelbekleding aan, zoals hout en PVC. Alles uit het assortiment wordt geplaatst volgens specificaties van de producent.

We werken met veel verschillende uitvoeringen en soorten van gevelbekleding. Dit omdat we altijd aan uw wensen willen kunnen voldoen. Frame Fixed brengt uw gevelbekleding aan in de beste staat omdat we ons altijd streng aan de richtlijnen van de fabrikant houden. Naast gevelbekleding bieden wij u ook boeiboord bekleding van hoge kwaliteit aan.

De voordelen van kunststof gevelbekleding

 • Onderhoudsarm (nooit meer schilderen/kan niet rotten)
 • Snelle montage
 • Slag- en stootvast
 • Kleurecht
 • Recyclebaar en duurzaam (bestaat voor 90% uit gerecycled kunststof)
 • 10 jaar garantie
Frame Fixed gevelbekleding

Vrijblijvend meer informatie?

Gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk

Op het gesloten oppervlak van Trespa® Meteon® gevelbekleding kan vuil zich vrijwel niet vastzetten. Het product blijft hierdoor glad en is gemakkelijk te reinigen.

Trespa® Meteon® gevelbekleding is verder zeer kras-, slag- en stootbestendig. De platen zijn gemakkelijk te verwerken en te bewerken en zijn zeer stabiel en dicht. Ze zijn hierdoor vergelijkbaar met hardhout.

Dakkapel

Meerdere soorten gevelbekleding

In Nederland wordt gevelbekleding al tientallen jaren gebruikt als verfraaiing of juist als bescherming van woningen. Gevelbekleding bestond vroeger uit gevelpanelen van hout, zoals schroten, potdekseldelen of rabatdelen. Later staken meer soorten gevelbekleding de kop op. Het materiaal waarvan gevelbekleding gemaakt is, is ook erg veranderd. De meest geschikte gevelbekleding van deze tijd is niet langer van hout meer gemaakt, maar meestal van kunststof.

Gevelbekleding: hout of kunststof?

Naast andere nadelen heeft houten gevelbekleding als grootste nadeel dat er zoveel tijd zit in het onderhoud. Houten gevelbekleding moet namelijk elke vijf jaar opnieuw geschilderd worden. Zo kunt u zorgen dat verf niet verkleurt of afbladdert. Bij gevelbekleding dat gemaakt is van kunststof bestaat dat nadeel niet. Het is na montage onmiddellijk gereed voor gebruik en hoeft nooit meer geschilderd te worden. Hierdoor heeft u mooie en onderhoudsarme dakrand of gevel. Zeker voor plekken die lastig bereikbaar zijn zoals bij dakkapellen, geeft dit een prettig gevoel.

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Gevelbekleding van Keralit is gemaakt van speciale soorten kunststoffen. Het is zeer bestand tegen weersinvloeden zoals extreme warmte of kou en fel, lang aanhoudend zonlicht en zeer vormvast. De UV-bestendige laag beschermd de top van de panelen. De laag is beschikbaar in meerdere kleuren en met of zonder houtnerf. Met Keralit gevelbekleding bent u altijd voorzien van kwaliteit!

VinyPlus dakranden

Kunststof dakranden van VinyPlus zorgen voor een stakke afwerking. Ze zijn met een standaardlengte van zes meter eenvoudig te monteren en snel te verwerken. De dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecyclede kunststof panelen en ommanteld met structuurfolie van buitenkwaliteit.

Kenmerken:

 • Gemakkelijk te verwerken
 • Lange lengtes
 • Milieuvriendelijk
 • Natuurlijke uitstraling
 • Onderhoudsarm
 • UV-bestendig
 • Vochtbestendig

In ruim 30 kleuren verkrijgbaar

De gevelbekleding van Keralit is in verschillende modellen en ruim 30 kleuren verkrijgbaar. Van Keralit bieden wij zowel gevelpanelen als dakrandpenelen. Hiermee kunt u uw totale gevel afwerken en daarna hoeft u er vrijwel nooit meer naar om te kijken!

Ontdek de kleur gevelbekleding die bij uw pand past!

Vraag gerust gratis kleurmonsters van Keralit bij ons aan.

VinyPlus dakranden
VinyPlus dak
Meet_Trespa_2


  Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.