Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding van Frame Fixed

Gevelbekleding is een brede term waarmee producten zoals Trespa, Rockpanel, VinyPlus en Keralit bedoeld worden. Gevelbekleding wordt vaak gebruikt voor het bekleden van houtskeletbouw woningen, dakkapellen, schuren of bedrijfspanden die toe zijn aan een nieuwe deklaag. Bij Frame Fixed bieden we een ruim assortiment aan van PVC, hout en ander materiaal gevelbekleding. Dit wordt allemaal geplaatst naar specificatie van de producent.

Frame Fixed werkt met veel verschillende soorten en uitvoeringen van gevelbekleding, zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Tijdens de montage houden we ons altijd strak aan de richtlijnen van de fabrikant, om er zo voor te zorgen dat uw gevelbekleding in opperbeste staat wordt aangebracht. Naast gevelbekleding kunt u ook bij ons terecht voor boeiboord bekleding van hoge kwaliteit.

De voordelen van kunststof gevelbekleding

 • Onderhoudsarm (nooit meer schilderen/kan niet rotten)
 • Snelle montage
 • Slag- en stootvast
 • Kleurecht
 • Recyclebaar en duurzaam (bestaat voor 90% uit gerecycled kunststof)
 • 10 jaar garantie
Frame Fixed gevelbekleding

Vrijblijvend meer informatie?

Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken

Op het gesloten oppervlak van de gevelbekleding Trespa® Meteon® kan vuil zich vrijwel niet vastzetten, waardoor het product glad blijft en gemakkelijk te reinigen is.

Trespa® Meteon® gevelbekleding is zeer kras-, slag- en stootvast. De platen zijn erg stabiel en dicht, gemakkelijk te bewerken en te verwerken. Ze zijn vergelijkbaar met hardhout.

Dakkapel

Diverse soorten gevelbekleding

Gevelbekleding wordt in Nederland al decennia toegepast ter bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning. Vroeger bestond gevelbekleding uit houten gevelpanelen in de vorm van potdekseldelen, rabatdelen of schroten. In de loop der jaren kwamen er diverse soorten gevelbekleding op de markt. Ook het gevelbekleding materiaal is sterk veranderd. Want de beste gevelbekleding is tegenwoordig niet meer van hout, maar van kunststof.

Houten versus kunststof gevelbekleding

Houten gevelbekleding heeft flink wat nadelen. Het grootste nadeel is het onderhoud. Houten gevelbekleding moet ongeveer elke vijf jaar geschilderd worden. Dit om te voorkomen dat de verf dof wordt, verkleurt of zelfs afbladdert. Kunststof gevelbekleding heeft dit nadeel niet. Na montage is de gevel direct klaar voor gebruik. U hoeft het nooit meer te schilderen. Met als resultaat een onderhoudsarme gevel of dakrand. Heel prettig, zeker als het gaat om moeilijk bereikbare plekken zoals een dakkapel.

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Keralit is het topmerk van Heering. Deze gevelbekleding is gemaakt uit een mix van speciale kunststoffen. Keralit is heel vormvast en bestand tegen extreme weersinvloeden zoals warmte, kou en zonlicht. Keralit gevelbekleding heeft een UV-bestendige toplaag die met een speciaal procedé is aangebracht op het paneel. De folie is verkrijgbaar met of zonder houtnerf, en in veel kleuren.

Keralit bestaat uit een compleet systeem met afwerkmaterialen. Hiermee werkt u elke gevel en dakrand tot in de puntjes af. Keralit gevelbekleding wordt standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Kwaliteit verzekerd dus!

VinyPlus dakranden

VinyPlus kunststof dakranden zorgen voor een strakke en mooie afwerking. De dakrandpanelen zijn snel te verwerken en eenvoudig te monteren door de standaard lengte van 6 meter. De panelen voor het dakrandoverstek zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststof panelen.

Kenmerken:

 • Gemakkelijk te verwerken
 • Lange lengtes
 • Milieuvriendelijk
 • Natuurlijke uitstraling
 • Onderhoudsarm
 • UV-bestendig
 • Vochtbestendig

Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren

Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en meerdere modellen. Behalve gevelpanelen biedt Keralit ook dakrandpanelen. U kunt hiermee dus de totale gevel onderhoudsarm afwerken.

Welke kleur gevelbekleding past bij uw woning?

Vraag gerust gratis Keralit kleurmonsters bij ons aan.

VinyPlus dakranden
VinyPlus dak
Meet_Trespa_2


  Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.