Kozijnen Capelle aan den IJssel

De mooiste kozijnen kopen

De mooiste kozijnen in Capelle aan den IJssel vindt u bij Frame Fixed! Bij ons kunt u terecht voor onder andere kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen! Wanneer u meer informatie wilt over de verschillende materialen, modellen en welke kozijnen het beste bij uw woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel passen, leest u verder of neemt u direct contact met ons op!

Frame Fixed

Kunststof kozijnen

Houten kozijnen

Frame Fixed

Aluminium kozijnen

Binnenafwerking

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de meest voorkomende kozijnen in Nederland. Dat komt onder andere omdat ze relatief goedkoop zijn. Maar er zijn ook nog andere redenen om voor kunststof kozijnen in Capelle aan den IJssel te kiezen. Zo zijn ze heel makkelijk te onderhouden, en hebben ze een lange levensduur. Het materiaal is tegen alle weersomstandigheden bestand, en heeft goede isolatiewaarden, geluidsbescherming en inbraakbeveiliging. De kunststof kozijnen in Capelle aan den IJssel zijn in veel verschillende kleuren en designs te verkrijgen, waardoor er altijd een model is dat bij uw woning of bedrijfspand past.

kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen Capelle aan den IJssel

Vrijblijvend meer informatie?

Houten kozijnen

Wilt u uw woning of bedrijfspand een echte traditionele uitstraling geven? Dan kiest u voor houten kozijnen in Capelle aan den IJssel. Ze hebben iets meer werk nodig, en zijn iets duurder, maar dat zijn ze voor veel mensen zeker waard. Ze geven het pand namelijk een prachtige authentieke uitstraling. Bovendien gaan hardhouten kozijnen die goed onderhouden worden tot wel 75 jaar mee! Bent u wel weer eens toe aan verandering aan uw pand? Dan geeft u de houten kozijnen gewoon een nieuw likje verf. Ten slotte kiest u met houten kozijnen in Capelle aan den IJssel voor een brandwerend en veilig materiaal.

Aluminium kozijnen

Dan kunt u ook nog kiezen voor aluminium kozijnen in Capelle aan den IJssel. Dit type wordt vaak geassocieerd met de industrie en bedrijfspand, maar is ook zeer geschikt voor woningen. Dat komt onder andere omdat ze, net als kunststof, weinig onderhoud nodig hebben maar wel gewoon overgeschilderd kunnen worden, net als hout. Ze zorgen voor goede isolering en zijn niet vatbaar voor weersinvloeden. Aangezien het materiaal geen vocht opneemt gaat het niet roesten of rotten. Kiest u voor aluminium kozijnen in Capelle aan den IJssel, dan maakt u een milieuvriendelijk keuze. Het materiaal komt uit een onuitputtelijke bron en kan volledig hergebruikt worden.

Nieuwe kozijnen van Frame Fixed

Naar welk materiaal uw voorkeur ook uitgaat, u kunt terecht bij Frame Fixed! Hoewel we een relatief jong bedrijf zijn, gaan onze medewerkers al meer dan 30 jaar aan de slag met renovatie- en restauratiewerkzaamheden, timmerwerken en natuurlijk het plaatsen, repareren en onderhouden van kozijnen. Dit verzorgen we van a tot z, en we maken gebruik van topkwaliteit materialen. U krijgt daarom 10 jaar garantie. Wilt u meer weten over onze aluminium kozijnen, kunststof kozijnen en houten kozijnen, of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen voor kozijnen in Capelle aan den IJssel

Voor kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen in Capelle aan den IJssel, neemt u contact op met Frame Fixed. Wij voorzien u van betrouwbaar advies en een vrijblijvende offerte. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0180-843158 of stuur een mail naar info@framefixed.nl. Frame Fixed is uw partner voor kozijnen in Capelle aan den IJssel!


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.