Kozijnen Dordrecht

Nieuwe kozijnen kopen bij Frame Fixed

Wilt u nieuwe kozijnen in Dordrecht kopen? Dan kunt u terecht bij Frame Fixed! Wij leveren, installeren, onderhouden en repareren uw houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen in Dordrecht! Ook geven we vakkundig en betrouwbaar advies. Wilt u meer weten over onze producten en service? Lees verder of neem direct contact op met de specialisten.

Frame Fixed

Kunststof kozijnen

Houten kozijnen

Frame Fixed

Aluminium kozijnen

Binnenafwerking

Kunststof kozijnen

In Nederland worden vooral kunststof kozijnen geplaatst. Een belangrijke reden hiervoor is dat ze relatief goedkoop zijn. Als u kunststof kozijnen in Dordrecht laat plaatsen, bent u niet veel tijd kwijt met het onderhoud. Ze zijn namelijk vrijwel geheel onderhoudsvrij. Een kunststof kozijn heeft een levensduur van zo’n 30 jaar. U kunt ze veel verschillende kleuren en designs laten plaatsen. Ook profiteert u met kunststof kozijnen in Dordrecht van goede isolatiewaardes, geluidsbescherming en inbraakbeveiliging. Tot slot kan het materiaal goed tegen alle weersomstandigheden, afgassen en reinigingsmiddelen.

kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen Dordrecht

Vrijblijvend meer informatie?

Houten kozijnen

Wanneer u uw pand een echt klassieke uitstraling wilt geven, kiest u voor houten kozijnen in Dordrecht. Hoewel dit materiaal iets duurder is, en meer onderhoud nodig heeft, wordt het nog steeds zeer vaak gekozen. Dat komt door de prachtige authentieke uitstraling, en het feit dat u de kozijnen een likje verf kunt geven als u toe bent aan verandering. Wanneer u een kozijn van hardhout goed onderhoudt, gaat het wel zo’n 75 jaar mee. Bovendien zijn houten kozijnen in Dordrecht zeer brandveilig.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen worden vooral geassocieerd met de industrie en bedrijfspanden. Toch zijn ze ook zeer geschikt voor uw woning in Dordrecht. Ze zijn namelijk erg makkelijk te onderhouden, en u kunt ze gemakkelijk overschilderen wanneer u toe bent aan een nieuwe kleurtje. Dit is echter niet per se nodig om ze mooi te houden. Aluminium kozijnen zorgen in Dordrecht voor een goede isolatie, ze zijn zeer stevig en niet vatbaar voor weersinvloeden. Omdat het materiaal geen vocht opneemt, kan het ook niet gaan roesten of rotten. Dit materiaal is ook een milieubewuste keuze, want aluminium komt uit een onuitputtelijke bron en kan 100% hergebruikt worden.

Frame Fixed gaat bij u aan de slag

Waarom u juist kiest voor Frame Fixed om uw nieuwe kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen in Dordrecht te plaatsen? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Ruim 30 jaar ervaring met renovatie- en restauratiewerkzaamheden, timmerwerken en natuurlijk het plaatsen, onderhouden en repareren van kozijnen
  • We gebruiken materialen van hoge kwaliteit
  • Persoonlijk, betrouwbaar en vrijblijvend advies van een ervaren vakman
  • 10 jaar garantie op uw nieuwe kozijnen
  • Wij verzorgen de nieuwe kozijnen in Dordrecht volledig, van het plaatsen tot de nazorg

Vrijblijvende offerte voor kozijnen in Dordrecht

Wanneer u nieuwe kozijnen in Dordrecht wilt laten plaatsen, kiest u dus voor Frame Fixed. Neem contact op voor meer persoonlijke informatie en een vrijblijvende offerte. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 0180-843158 of stuur een mail naar info@framefixed.nl. Bij Frame Fixed kunt u terecht voor mooie nieuwe kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen in Dordrecht!


    Bij verlies van offertenummer gelieve het gehele formulier in te vullen.